Rekisteriseloste

1 Rekisterinpitäjä

Proplasticpartner Oy
Niinimäentie 13 47400 Kausala

2 Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Miia Jäntti, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

3 Rekisterin nimi

Hieronta ja hoivapalvelut Proplasticpartner Oy:n asiakasrekisteri

 4 Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

 Tietoja käytetään seuraaviin käyttötarkoituksiin:

  • Tilausten käsittely ja toimitus
  • Laskutus- ja maksuliikenne
  • Palvelujen tuottaminen ja kehitys
  • Markkinointi

5 Rekisterin tietosisältö

 Rekisteri sisältää pääasiallisesti asiakkaiden itsensä Proplasticpartner Oy:lle antamia tietoja.

Rekisteri voi sisältää mm. seuraavia asiakastietoja:

  • Henkilön nimi
  • Yrityksen nimi ja tunnus
  • Sähköpostiosoite, kotisivuosoite ja puhelinnumero
  • Posti-, laskutus- ja pankkiyhteystiedot
  • Palvelu- ja käyttöasetukset
  • Tuote- ja palvelutilausten tiedot
  • Muut palveluiden edellyttämät asiakkaan antamat tiedot

 6 Säännönmukaiset tietolähteet

 Pääasiallinen tietolähde on asiakas itse. Tietoja voidaan hankkia myös viranomais- ja yritystietorekisteristä sekä yhteisiltä yhteistyökumppaneilta.

 7 Tietojen säännönmukaiset luovutukset

 Asiakkaan suostumuksella tietoja voidaan luovuttaa asiakkaan ja Proplasticpartner Oy:n yhteisille yhteistyökumppaneille asiakkaan tilaamien tuotteiden ja palveluiden toimittamiseksi. Tietoja voidaan luovuttaa viranomaisille, jos nämä esittävät Suomen lakiin perustuvan pyynnön.

 8 Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta kolmansille tahoille EU:n tai ETA:n ulkopuolella.

9 Rekisterin suojauksen periaatteet

A Manuaalinen aineisto

Aineisto säilytetään Proplasticpartner Oy:n tiloissa lukituissa kaapeissa, ja niihin on pääsy vain määrätyillä Proplasticpartner Oy:n työntekijöillä. Kirjanpitoaineisto viedään kirjanpitäjälle, jonka luona aineiston säilytys on yhtälailla vaatimusten mukaista. Käyttäjiä sitoo salassapito-velvollisuus.

B ATK:lla käsiteltävät tiedot

Sähköiset tiedot on suojattu palomuurilla. Vain erikseen määrätyillä Proplasticpartner Oy:n työntekijöillä on pääsy rekisteritietoihin. Työntekijät tunnistetaan käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Tietoja käsitellään luottamuksellisina eikä niitä saa ilmaista muille kuin niitä työssään tarvitseville, ja heitä sitoo salassapitovelvollisuus. Arkaluontoisessa tiedonsiirrossa käytetään salattua sähköpostiyhteyttä.

10 Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26§:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilötietorekisteriin on tallennettu. Kirjallinen tarkastuspyyntö tulee lähettää allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Tarkastusoikeus on maksuton enintään kerran vuodessa toteutettuna.

11 Oikeus vaatia tiedon korjaamista

  • Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista rekisterissä.
  • Menettely yllä olevan kohdan mukaisesti.

12 Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet        

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä (”oikeus tulla unohdetuksi”). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä.

Iso 9001
Iso14000
My Logo
Logo Rinki

Lisätietoja

Proplasticpartner Oy
Niinimäentie 13
47400 Kausala Finland
 
VAT FI30131271

Proplasticpartner Oy

Omistajanvaihdoksen yhteydessä koko Taitomuovi Oy:n kokenut henkilökunta siirtyi Proplasticpartner Oy:n palvelukseen, joten vuosikymmenien aikana Taitomuoviin kertynyt tietotaito (vai sanottaisiinko muovitaito eli Plastic Knowhow) saa jatkoa ja jalostuu uudelle vuosikymmenelle uusien yrittäjien voimin.

Toimimme Taitomuovin entisissä tiloissa valtatie 12 varrella Niinimäentiellä Kausalassa.

Käytämme evästeitä auttaaksemme sinua saamaan verkkosivuistamme parhaan mahdollisen hyödyn. Vierailemalla sivustollamme ja käyttämällä sitä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja: Evästekäytäntö Rekisteriseloste