• Proplasticpartner Oy

    Proplasticpartner Oy

    Plastic Knowhow jatkuu

Partneri palveluksessasi - joustavaa palvelua

Toimintamme kattaa muovituotteiden koko valmistusketjun: muotoilun, tuote- ja muottisuunnittelun, muottihankinnan, tuotannon ja kokoonpanon sekä pakkaamisen.

Kauttamme lisäksi piensarjat, 3D-tulostuspalvelut sekä muut lisäpalvelut, kuten esimerkiksi lasermerkkaus, tampopainatus ja UÄ-hitsaus. Samassa paikassa mahdollisimman pitkälle jalostetut tuotteet ovat myös edullisimpia.

Toimimme vuosikymmenien aikana saavutetulla kokemuksella ja meillä on tehtäviinsä sitoutunut ammattitaitoinen henkilökunta. Nykyaikaiset menetelmät, innovatiivinen ja jatkuvasti kehittyvä toimintaympäristö takaavat laadukkaan sekä kustannustehokkaan lopputuotteen.

Pystymme vastaamaan nopeasti ja joustavasti asiakkaan muuttuviin tarpeisiin sekä tarvittaessa voimme sopia tuotteiden varastoinnista tai kotiinkutsutoiminnoista. Meillä onnistuvat näppärästi myös kaikenlaiset kokoonpanot ja erikoispakkaukset.

Kerro meille, miten voimme auttaa uuden tai jo valmiin muovituotteen kehittämisessä ja valmistuksessa. Laajaa yhteistyöverkkoamme hyödyntäen löydämme varmasti kustannustehokkaan ratkaisun kaikkiin tilanteisiin.

Ota yhteyttä ja haasta meidät!

Tuotanto

Tuotanto

Tiloissamme on yli 20 ruiskupuristuskonetta, sulkuvoimiltaan 20 - 420 tonnia ja valmistettavien tuotteiden kappalepainot ovat n. 1 – 1000 grammaa. Joustavan ja tehokkaan tuotantomme ansiosta pystymme toimittamaan nopeasti ja kustannustehokkaasti myös pienemmät tilauseräkoot.
Kokoonpanotyöt ja pakkaukset

Kokoonpanotyöt ja pakkaukset

UÄ-hitsaus onnistuu omassa tuotannossamme ja lisäksi teemme asiakkaillemme paljon erilaisia kokoonpano- ja pussitustöitä. Samassa paikassa yksittäisen tuotteen mahdollisimman pitkälle jalostaminen säästää logistiikkakustannuksia ja aikaa. Pakkaukset voidaan personoida tarvittaessa asiakkaiden omilla logoilla tai viivakoodeilla.
Alihankinta

Alihankinta

Alihankintana saamme teetettyä muun muassa laadukkaat koneistukset, tampopainatukset, lasermerkkaukset ja etsaukset.

#plasticknowhow

#plasticknowhow

Iso 9001
Iso14000
My Logo
Logo Rinki

Lisätietoja

Proplasticpartner Oy
Niinimäentie 13
47400 Kausala Finland
 
VAT FI30131271

Proplasticpartner Oy

Omistajanvaihdoksen yhteydessä koko Taitomuovi Oy:n kokenut henkilökunta siirtyi Proplasticpartner Oy:n palvelukseen, joten vuosikymmenien aikana Taitomuoviin kertynyt tietotaito (vai sanottaisiinko muovitaito eli Plastic Knowhow) saa jatkoa ja jalostuu uudelle vuosikymmenelle uusien yrittäjien voimin.

Toimimme Taitomuovin entisissä tiloissa valtatie 12 varrella Niinimäentiellä Kausalassa.